14.1 C
Slatina
luni, 5 iunie 2023
AcasăSlatinaMai puţină poluare. Primele şase autobuze ecologice vor circula, începând de astăzi,...

Mai puţină poluare. Primele şase autobuze ecologice vor circula, începând de astăzi, în Slatina

-

Primele autobuze electrice vor circula, începând de astăzi, în municipiul Slatina. Acestea sunt dotate cu 32 de locuri pe scaune, cu o capacitate de 80 de persoane. Pe lângă autobuzele achiziţionate din fonduri europene, municipalitatea a accesat fonduri şi prin Ministerul Dezvoltării, astfel că parcul destinat transportului public în comun va avea 18 autobuze, iar poluarea va fi mult diminuată.

Municipalitatea slătineană a accesat un proiect cu fonduri europene, prin POR, în valoare de 25 de milioane de lei, pentru achiziţia a 10 autobuze electrice. Primele şase vor circula deja prin oraş, începând de astăzi.  Pe lângă cele zece autobuze electrice, care vor avea o capacitate de 32 de locuri pe scaune, Primăria municipiului Slatina a accesat fonduri şi prin Ministerul Dezvoltării pentru achiziţia a 8 autobuze electrice cu 35 de locuri. Astfel, parcul destinat transportului public în comun va avea 18 autobuze, iar poluarea va fi mult diminuată.

mai mult la  /newsflux.ro/

Lasă un răspuns

Must Read

170 de primari, viceprimari și consilieri USR din toată țara au...

0
170 de primari, viceprimari și consilieri USR din toată țara au fost prezenți weekend-ul trecut la Cluj pentru a face schimb de bune practici. ...