AcasăSlatinaMai puţină poluare. Primele şase autobuze ecologice vor circula, începând de astăzi,...

Mai puţină poluare. Primele şase autobuze ecologice vor circula, începând de astăzi, în Slatina

-

Primele autobuze electrice vor circula, începând de astăzi, în municipiul Slatina. Acestea sunt dotate cu 32 de locuri pe scaune, cu o capacitate de 80 de persoane. Pe lângă autobuzele achiziţionate din fonduri europene, municipalitatea a accesat fonduri şi prin Ministerul Dezvoltării, astfel că parcul destinat transportului public în comun va avea 18 autobuze, iar poluarea va fi mult diminuată.

Municipalitatea slătineană a accesat un proiect cu fonduri europene, prin POR, în valoare de 25 de milioane de lei, pentru achiziţia a 10 autobuze electrice. Primele şase vor circula deja prin oraş, începând de astăzi.  Pe lângă cele zece autobuze electrice, care vor avea o capacitate de 32 de locuri pe scaune, Primăria municipiului Slatina a accesat fonduri şi prin Ministerul Dezvoltării pentru achiziţia a 8 autobuze electrice cu 35 de locuri. Astfel, parcul destinat transportului public în comun va avea 18 autobuze, iar poluarea va fi mult diminuată.

mai mult la  /newsflux.ro/

Lasă un răspuns

Must Read

7 unique egg decorating ideas for you to try this Easter

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...

A nins la Slatina